UKK

Missä Vanaha Navetta sijaitsee?

Vanaha Navetta sijaitsee Ylivieskan Raudaskylällä, Ylivieskan ja Nivalan noin puolivälissä. 12km Ylivieskan keskustasta. Osoite Huhmarintie 10, 84100 Ylivieska.

Miten tilan voi varata? Saako tilojanne käydä katsomassa etukäteen?

Tilan voi varata soittamalla numeroon 0400 694 364 ja samasta numerosta voit sopia ajan tutustumiskäynnille. Tervetuloa!

Montako henkilöä mahtuu juhlimaan Vanahaan Navettaan?

Alakerrassa on pöytäpaikkoja 85-90 henkilölle riippuen pöytäjärjestyksestä.

Onko Vanahalla Navetalla omaa pitopalvelua?

Vanahalla Navetalla ei ole omaa pitopalvelua, mutta useat lähialueen pitopalvelut toimittavat tarjoiluja paikan päälle, suosittelemme kysymään tarjouksen esimerkiksi PikkuVELI, Myllyranta , Locos Cocos Ylivieskasta ja Kiurunkangas Sievistä.

Saako Navetalta henkilökuntaa ja astioita omiin juhliin?

Tapaus- ja tilaisuuskohtaisesti henkilökuntaa on saatavissa juhliin esimerkiksi kattamaan ja siivoamaan. Vanahalla Navetalla on laaja astiasto vuokrattavissa tilaisuuksiin.

Saako Navettaan tuoda omat juomat?

Vanaha Navetalla on A-oikeudet ja tilat ovat anniskelualuetta, joten juomat ovat tilattavissa meidän kauttamme. Omia juomia tiloihin ei saa tuoda.

Onko Navetan keittiö ja kylmälaitteet käytettävissä tilaisuuksissa?

Navetalla on pieni keittiö, jossa on mm. vesipiste, 2 jääkaappia ja 2 tiskikonetta. Keittiötä voi käyttää varauksen ajan.

Onko Navetalla käytettävissä äänentoistoa tai AV-laitetta?

Navetalla on äänentoistolaitteet sekä videotykki ja valkokangas.

Mitkä maksuvälineet Vanahalla Navetalla käy?

Käteinen ja yleisimmät pankkikortit. Tilaisuudet laskutamme. Laskutuksesta on sovittava etukäteen. HUOM! Poikkeuksena kesäkauden ulkopuolella järjestettävät tapahtumat – tarkista käytettävissä olevat maksutavat facebookin tapahtumasivulta tai etusivun ilmoituksesta.