Juhlatila

Vanahan Navetan juhla- ja tapahtumatila

Vanahan Navetan juhla- ja tapahtumatila on kivirakenteinen, kaksikerroksinen navettarakennus.

Navetan ympäri vuoden käytettävissä olevassa alakerrassa sijaitsee ravintolakäyttöön remontoitu tila, jossa on asiakaspaikat istuimineen noin 90 henkilölle. Pöytäkalusteet ovat siirrettäviä, joten tila on muunneltavissa aina kokouskäytöstä ruokailutilaksi ja tanssilattiaksi. Ravintolasalin yhteydessä on baaritiski sekä portaikko yläkertaan. Alakerrassa sijaitsevat myös keittiö, wc- ja aulatilat.

Yläkerrassa on latomainen, maalaisromanttinen juhlatila, missä on esiintymislava sekä ”back stage”-tyyppinen kokoustila, joka sopii myös taukotilaksi esiintyjille tai esimerkiksi morsiusparille. Yläkerrassa on ruokapöytien ääreen saatavissa istumapaikkoja n. 60 henkilölle. Yläkerrasta lähtee kolme poistumistietä – kahdet portaikot alakertaan sisätiloihin, sekä varsinaisena yläkerran sisäänkäyntinä toimiva ajosilta näyttävine ladon ovineen. Yläkerta on lämmittämätöntä tilaa, joten se on käytettävissä säästä riippuen kesäsesongin ajan kesäkuusta elokuuhun, mutta touko- ja syyskuun ollessa lämmin, tilojen käyttäminen on mahdollista myös silloin.

Kesällä lisätilaa juhliin saadaan Navetan pihapiiristä, jossa on erikseen vuokrattavan juhlateltan lisäksi vapaata nurmialuetta sekä pöytiä tuoleineen. Tilojen vuokraamisen lisäksi Vanahalla Navetalla on vuokrattavana pöytäliinoja, 120 henkilön astiasto, tapahtumatekniikkaa sekä henkilökuntaa tapahtumiin.

Lisätietoja Markku Päivärinta 0400 694 364 tai vanahanavetta (at) gmail.com